W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Wat vinden onze klanten

Op deze pagina kunt u ervaringen lezen van enkele van onze trouwe klanten. In verband met de privacy van de klanten hebben we, op verzoek, sommige namen afgeschermd.

Vriendelijk & betrouwbaar

★★★★★
Vanaf de eerste dag voel ik me thuis bij dit Pandhuis. Ik ben altijd goed ontvangen en behandeld. Daarom zou ik Pandhuis Hooidrift ook zeker aanbevelen bij mijn kennissen.
- Mevrouw Fraser

Vriendelijke mensen

★★★★★
Ik heb het komen bij dit Pandhuis altijd als zeer goed ervaren. Het is er altijd gezellig en ze zijn altijd in voor een praatje. Ik kom hier nu een aantal jaar en raadt dit Pandhuis dan ook aan iedereen aan
- Mevrouw van Dongen

Altijd gezellig

★★★★☆
Wij zijn altijd goed behandeld bij dit Pandhuis. Daarnaast zijn de medewerkers altijd vriendelijk & sociaal. Ik kom hier nu 4 jaar en zie mezelf niet snel bij een ander Pandhuis komen.
- Mevrouw V/D Woord

Tot nu toe geen klachten

★★★★☆
Ik ervaar het komen bij het Pandhuis als goed. De mensen zijn altijd vriendelijk en het is altijd gezellig. Ik kom hier nu een aantal jaren en zou het Pandhuis zeker aanbevelen bij andere mensen.
- Mr Anonymous

Ga zo door

★★★★★
Ik kom al heel erg lang bij dit Pandhuis. De mensen zijn altijd erg behulpzaam en sociaal. Ik zou mijn kennissen zeker aanbevelen om hier te komen. Het belangrijkste vind ik dat een Pandhuis betrouwbaar is. Dat zit bij Pandhuis Hooidrift wel goed!
- Ms Anonymous

Echt familiebedrijf

★★★★☆
Ik ben woonachtig in Rotterdam en al 20 jaar bekend bij Pandhuis Hooidrift. Bij binnenkomst krijg je altijd een hartig welkom. Ze kunnen en willen je altijd tegemoet komen mits je je aan je afspraak houd. Er valt altijd wat te regelen b.v onderhandelen. Met de feestdagen hebben ze altijd wel wat zijn het niet mooie kerst oorbellen is het wel een lot waarmee je in de prijzen kan vallen. Heb niets dan alleen maar goeds te vertellen het lijkt net een kleine famillie!
- Ms Anonymous

Meedenkende mensen

★★★★★
Ik kom hier nu sinds een aantal jaar. Ze denken altijd met je mee ook als het even niet uit komt om precies op tijd te zijn. Ze zijn erg flexibel. Daarom blijf ik ook hier komen. De praatjes zijn ook altijd erg gezellig.
- Mr Anonymous