W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Online verlengen / aflossen

Vanaf heden is hij bij Pandhuis Hooidrift mogelijk om een betaling te verrichten via internet bankieren. Op deze manier kunt u uw belening verlengen, aanbetalen of in zijn geheel aflossen. Er zijn 2 manieren waarop dit kan: via bankoverschrijving of via een iDeal betaallink.

Ideal betaallink

Indien u een iDeal betaallink wenst te ontvangen, vul dan het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. LET OP: indien u kiest voor de optie betaallink ontvangen per mail kan het zijn dat onze e-mail in uw SPAM box terecht komt. Check daarom altijd uw reclame postbus als u niks ontvangen heeft.

Bankoverschrijving

Indien u het geld zelf over wilt maken, is het belangrijk dat u de onderstaande instructies goed leest. Vooral het sturen van een mailtje is voor ons belangrijk. Op die manier hebben wij uw juiste e-mail adres en kunnen wij u een bevestiging sturen van uw betaling.

U kunt het geld overmaken op IBAN:NL43INGB0000254841 t.n.v. Hooidrift BV. Vermeld bij het betalingskenmerk uw contractnummer en klantnummer*.

Na het verrichten van de betaling dient u ons een mail te sturen met daarin de volgende gegevens:

* Voorletter(s) en achternaam

* Contractnummer

* Klantnummer

* Betaald bedrag

* Geef duidelijk aan of u wil verlengen of aanbetalen

Bij het verlengen van meerdere contracten dient u dus ook meerdere contractnummers te vermelden in zowel de mail als bij het betalingskenmerk.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u binnen 5 werkdagen van ons een bevestingsmail met daarin de nieuwe gewijzigde vervaldata.

Let op!

Uw verlenging is alleen geldig en definitief als u van ons de bevestigingsmail heeft ontvangen.

Wij danken u voor het vertrouwen en hopen u hiermee van dienst te zijn geweest.

IBAN: NL43INGB0000254841 & BIC: INGBNL2A

*Deze zijn te vinden op uw groene contract. (contractnummer rechtsboven in het kader, klantnummer achter uw naam)