W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Alles over Belenen

Pandhuis hooidrift verstrekt geldleningen waarbij u, uw gouden sieraden als onderpand bij ons in bewaring geeft. Bij terugbetaling (binnen de afgesproken termijn) van het geleende bedrag plus kosten krijgt u uw eigendommen weer terug.

Bij het belenen en ophalen van de goederen dient u altijd een geldig identiteitsbewijs te overleggen. Deze gegevens zullen op het contract worden genoteerd. Bovendien zal er na taxatie een duidelijke omschrijving incl. karaataanduiding en gewicht worden genoteerd en meegegeven aan de klant.

De kosten van het belenen voor een termijn van 4 maanden bedragen 18 % van het geleende bedrag.

U kunt uw sieraden natuurlijk ook altijd eerder ophalen als u dat wilt.

In sommige gevallen kan dat zelfs voordeliger voor u zijn want wij rekenen met gereduceerde prijzen bij vervroegd aflossen.

I.V.M. de sinds 1 Juli 2015 geldende Pandwet wordt er gewerkt met een maximum rentepercentage van 9% per 2 maanden.

Ook bestaat de mogelijkheid het geleende bedrag plus kosten in termijnen af te lossen. Dit is niet wenselijk, maar wel een service die wij aanbieden.

Wanneer u op de (verlengde) vervaldatum niet in staat bent het volledige bedrag af te lossen, bestaat ook de mogelijkheid tot verlengen. De verlenging is voor een termijn van 4 maanden. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet kunt u uw beleningen verlengen.

Aan het verlengen van uw contract kunnen bepaalde voorwaarden gesteld worden door Pandhuis Hooidrift.

Wij wijzen u op het feit dat, indien u het geleende bedrag plus kosten niet binnen de afgesproken termijn terugbetaalt, de goederen ons eigendom zullen worden (zoals vermeld in de algemene voorwaarden).

U dient het ophalen van de goederen minimaal één dag van te voren (telefonisch) aan te kondigen